Voorgerechten
Peking mini Loempia’s en Ha to si
Hoofdgerechten
Babi Pangang, Saté, Tjap Tjoy, Gebakken Chin.Garnalen,
Po Lo Kai (Kipfilet zoetzuur) en Yu Chiang Yuk (Varkenshaas pikant)
Voorgerechten
Peking mini Loempia’s en Ha to si
Hoofdgerechten
Babi Pangang, Saté, Tjap Tjoy, Gebakken Chin.Garnalen,
Po Lo Kai (Kipfilet zoetzuur) en Yu Chiang Yuk (Varkenshaas pikant)
Sambal Boontjes, Sajor, Gado Gado,
Pisang goreng 2 soorten pikant Rundvlees,
Saté, Babi Pangang, Kipfilet in Kerriesaus,
Foe Yong Hai, Bali Yuk, Atjar
en Kroepoek
Kippensoep,Tomatensoep of Haaienvinnensoep
Babi Pangang, Saté, Koe Loe Yuk, Tjap Tjoy, Foe Yong Hai,
2 soorten pikant Rundvlees, Kipfilet in Kerriesaus,
Pisang Goreng en Gebakken Chin.Garnalen
In overleg met U wordt er een verrassingsmenu
samengesteld op basis van uw smaak en onze vakkennis
Voorgerecht:
Ha To Si (tosti met garnalen, kip en sesamzaad) en Peking mini loempia’s
Soep:
Soep Xin Hua (Krab, garnalen en een scheutje brandy)
Hoofdgerechten:
Pau Kai (gepaneerde kipfilet in pikante ketjapsaus)
Yu Chiang Ngau (Runderhaas in kruidige sojasaus)
Tjap Tjoy Xin Hua (groenteschotel met kip, cha sieuw en garnalen)
Dessert:
Koffie met kleine koffielikeur of Verse vruchten met 1 bolletje vanille-ijs
Voorgerecht:
Ap Kun (flensjes met eend a la Peking ,komkommer en prei)
Soep:
Pekingsoep (scherp met noorse garnalen)
Hoofdgerechten:
Tippan Sam Yuk (hete ijzeren schotel met runderhaas, varkenshaas en kipfilet)
Ap Si (reepjes geroosterde geroosterde eend met paprika en uien)
Kong Po Kai (kipfilet met cashewnoten in pikante sojasaus)
Dessert:
Koffie met kleine koffielikeur of Verse vruchten met 1 bolletje vanille-ijs
Voorgerecht:
Ha Kau en Sieuw Mai (gestoomde garnalen- en vleespasteitjes)
Soep:
Wantan soep (heldere bouillon met balletjes van kip en garnalen)
Hoofdgerechten:
Sie Tjoy Ha (grote garnalen met verse seizoensgroenten)
Tausi Ngau (Runderhaas met groenten in zwarte bonensaus)
Mix Cha Sieuw/Spek Babi Pangang
Dessert:
Koffie met kleine koffielikeur of Verse vruchten met 1 bolletje vanille-ijs
Voorgerecht:
Ha To Si (gebakken tosti met kip, garnalen en sesamzaad)
Soep:
Sun Lat Ton (gebonden pikante zure soep met Chinese azijn)
Hoofdgerechten:
Yu Chiang Ngau (ossenhaas met groenten in kruidige sojasaus)
Wui Wor Kai (stukjes kipfilet met groenten in scherpe saus)
Ma Lat Ha (grote garnalen met groenten in scherpe saus met zwarte pepers)
Dessert:
Koffie met kleine koffielikeur of Verse vruchten met 1 bolletje vanille-ijs
Voorgerecht:
Tjiu Jim Ha (Ongepelde Gamba’s met rode pepers en knoflook)
Soep:
Soep Xin Hua (Crab, garnalen en een scheutje brandy)
Hoofdgerechten:
Po Lo Ha (gepaneerde grote garnalen met verse ananas in zoetzure saus)
Pau Yu Pin (gepaneerde visfilet in pikante ketjapsaus)
Hoi Sin Po (aarden pot met zeevruchten en groenten)
Dessert:
Koffie met kleine koffielikeur of Verse vruchten met 1 bolletje vanille-ijs
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
met nasi of bami, of met miefan
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
Onze specialiteiten
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
* Licht pikant
** Pikant
*** Erg pikant
Tippan
Typische gerechten uit Peking zijn de tippan schotels. Deze gerechten worden op hete gietijzeren geserveerd en met brandy geflambeerd en afgeblust met saus naar keuze:
Zoetzure saus, Ketjap saus, Kerriesaus, Babi Pangang saus, Pikante chili saus**, zwartebonen saus*, Knoflooksaus, Yu Chiang saus, Kong Po saus** of Ma Lat saus*** (met zwarte pepers)
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden